Numer konta do uregulowania opłaty za obiady to:
80 1020 3668 0000 5102 0501 0568
Wykaz składników z wyszczególnieniem substancji lub produktów powodujących alergię lub reakcję nietolerancji, do wglądu u intendenta.
04.12.2023-08.12.2023
Poniedziałek 04.12.2023
Zupa brokułowa z ziemniakami i śmietaną, filet drobiowy w sosie śmietanowo- ziołowym z ryżem, surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i kukurydzą, lemoniada.
Wtorek 05.12.2023
Zupa kapuśniak z ziemniakami, kotlet schabowy w panierce, ziemniaki z masłem, surówka selerowo- porowa z jabłkiem, herbata z cytryną.
Środa 06.12.2023
Zupa z soczewicy czerwonej z pomidorami, makaron z serem, lemoniada, owoc, niespodzianka.
Czwartek 07.12.2023
Zupa fasolowa z ziemniakami, pulpety w sosie pomidorowym, ziemniaki z masłem, surówka z kapusty białej z koperkiem, woda z sokiem owocowym.
Piątek 08.12.2023
Zupa pomidorowa z makaronem i zieloną pietruszką, miruna w cieście, ziemniaki z masłem, sałatka z buraczków, woda z sokiem owocowym.