Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1100-1120 1a 3a 1a 2a 1a 2a 3a 2s 1a 3b
1140-1200 2a 2s 1s 1s 1b 2a 1b 2a 1b
1220-1240 1b 3b 1b 3s 3a 1a 3s 3a 3s
1300-1320 1s 3a 3b 3b 3b 1s
1330-1350 3s 2s 2s 3s 1s 2s

Numer konta do uregulowania opłaty za obiady to:
80 1020 3668 0000 5102 0501 0568

 

15.03.2021-19.03.2021

Poniedziałek 15.03.2021
Ziemniaki z masłem, kotlet mielony, marchew z groszkiem, lemoniada.

Wtorek 16.03.2021
Ziemniaki z masłem, udziec z kurczaka w rękawie, czerwona kapusta z chrzanem i majonezem, herbata z cytryną.

Środa 17.02.2021
Buchty z sosem śmietankowo truskawkowym, jabłko, kompot.

Czwartek  18.03.2021
Makaron, gulasz drobiowy, kapusta włoska z marchewką i jabłkiem, woda z sokiem różanym.

Piątek  19.02.2021
Ziemniaki z masłem, steki rybne z serem, kiszona kapusta z marchewką, herbata owocowa.

Wykaz składników z wyszczególnieniem substancji lub produktów powodujących alergię lub reakcję nietolerancji, do wglądu u intendenta.

08.03.2021-12.03.2021

Poniedziałek 08.03.2021
Makaron spaghetti z mięsem w sosie pomidorowym, lemoniada.

Wtorek 09.03.2021
Ziemniaki z masłem, kotlet schabowy w panierce, surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i śmietana, herbata z cytryną.

Środa 10.03.2021
Pierogi leniwe z cukrem i masłem, woda z sokiem różanym, banan.

Czwartek  11.03.2021
Łazanki z mięsem i kiełbasą, kompot, deser mleczny.

Piątek  12.03.2021
Ziemniaki z masłem, dorsz pieczony w rękawie, sałatka z czerwonej kapusty z jabłkiem, herbata owocowa.

Wykaz składników z wyszczególnieniem substancji lub produktów powodujących alergię lub reakcję nietolerancji, do wglądu u intendenta.