UKRAINA   POLSKA

10 maja z samego rana klasa 2s wraz ze swoim wychowawcą wyruszyła do Ośrodka Zarybieniowego Paliwoda w Biestrzynniku. A co tu się działo?

Mieliśmy okazję pod kierunkiem szefa kuchni Pana Kamila przyrządzić własne hamburgery!!! Tym razem nie z mięsa a z karpia!!! Własoręcznie wypiekane bułeczki z przyrządzonym na miejscu przez samego szefa kuchni majonezem. Pychotka!!!

Wszystkie mamy, które sprawowały opiekę również pokusiły się o zasmakowanie specjałów. Jednym słowem zmagania kulinarne na wysokim poziomie, w pięknym otoczeniu. Po zabawie kulinarnej mieliśmy okazję uczestniczyć w warsztatach z animatorem oraz poznać świat ryb. Doświadczając, wszystkiego dotykając, a nawet całując ”), karmiąc… Wycieczka pełna wiedzy oraz zmagań kulinarnych oraz przyrodniczych. Ciekawe …, gdzie teraz poniesie 2s? 🙂

wychowawca Pani Asia 🙂

azoty_start_1092_671
azoty_niebieski_1092_671
azoty_bialy_1092_671